Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Suzanne van Alem

Een enthousiaste, daadkrachtige organisator met veel leidinggevende ervaring

bewerkt-max.-4-x-4

Ik ben een ervaren organisator en regeltante. Ik ben thuis in het Land van Cuijk in Noordoost Brabant maar kom nog altijd graag daar waar ik opgroeide: in het gebied rondom Nijmegen. Onze Hollandse luchten wissel ik graag af met de warmte van la dolce vita in Italië, met groenten uit mijn eigen moestuin, een goed boek, sterke koffie met een stukje chocola erbij. Ik heb een passie voor toerisme, recreatie en cultuur. Maar sta ook mijn mannetje in andere sectoren. Uw project is bij mij in goede handen. Dat is meer dan ik over die chocola kan zeggen….

Lang heb ik gewerkt voor toeristisch-recreatieve organisaties en de dienstverlenende sector. Leiding gegeven aan betaalde en vrijwillige medewerkers en afdelingen opgezet tot een goed draaiend geheel.

Tijdens die jaren heb ik gemerkt dat ik graag het voortouw neem, een proactieve houding aanneem om ‘de klus te klaren’ en de zaak op de rit te krijgen. In 2014 besloot ik mijn talent gerichter te benutten en voor mijzelf te beginnen. Te doen waar ik goed in ben: organiseren, regelen en verbinden. Ik help uw bedrijf graag met het organiseren van uw backoffice, bijeenkomst of met specifieke projecten zodat u weer ruimte heeft voor andere dingen.

Ik heb een brede belangstelling, ben in staat mij in korte tijd goed te verdiepen in uw organisatie en werk graag van plan naar uitvoering. Verder heb ik een vlotte pen, een warm hart voor taal en spreek ik uitstekend Engels.